ПРОДУКЦІЯ

Морозиво, тісто, птиця, риба, овочі, фрукти

Добираємо матеріал, враховуючи температурні режими зберігання цих продуктів, а також характеристики самих продуктів, щоб паковання мало низьку газо- та паропроникність, було стійким до холодоагентів і механічних пошкоджень.

Для морозива придатний поліпропілен перлистий, металізований.

Тісто пакують у двошаровий композит із поліпропілену з поліетиленом.

Птиця та риба потребують поєднання ПЕТу з поліетиленом або самого поліетилену з додаванням відповідних складників.

Овочі та фрукти можна пакувати в поліетилен.

 

servicesPicture servicesPicture servicesPicture servicesPicture servicesPicture servicesPicture

Заморожені та охолоджені продукти

М'ясні, молочні, масложирові продукти